Over ons

De kwekerij van Richard Bregman is gelegen aan de Blokweg in het tuinbouwgebied van Pijnacker (Oostland).

Historie

Het bedrijf is gevestigd sinds 1964 aan de Blokweg. Piet Bregman is gestart met het telen van komkommers, anjers en vervolgens rozen. In 1989 is Richard Bregman toegetreden en zijn ze naast grote groene kamerplanten ook gestart met kuip en terras planten. Boven deze planten werden hanging baskets geteeld. In 2008 heeft Richard Bregman het bedrijf overgenomen en heeft zich volledig gespecialiseerd in de Hanging Baskets. Een hele mooie uitdaging !!!

Assortiment

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het kweken en op maat leveren van een ruim assortiment Hanging Baskets. Voor het winterseizoen is dit uitgebreid met de herfstcollectie. De Herfst Hanging Baskets kenmerken zich door veel planten met herfstkleuren, maar ook telen we kerststerren. Alle planten worden ambachtelijk en milieu vriendelijk geteeld.

Ambachtelijke kwaliteit

Onze producten staan bekend om de uitstekende kwaliteit en de leveringen op maat. Zowel inkoop, kweek als levering van onze producten hebben we in eigen hand. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogtse kwaliteit en producten op maat die voldoen aan de wensen van u en uw klanten.

Iedere Hanging Basket krijgt bij ons de aandacht die het verdiend!

Lange houdbaarheid, prachtige kleuren

Uiteraard geven we onze geheimen niet prijs. maar enkel door iedere dag, jaar na jaar het gewas en de kweek te optimaliseren zorgen onze producten voor uitstekende verkoop resultaten in de winkel en een geweldige ervaring voor de eindconsument. Een prachtig product verkoopt immers altijd.

 Levering op maat

Uw wensen staan centraal in alles wat we doen. U kent de markt en uw klant, wij denken met u mee om producten op maat te leveren. Of het nu gaat om de combinatie van onze kwaliteitsmixen in combinatie met de Easy Pot voor een langere levensduur of exclusieve decoratieve of trendy combinaties met potten of manden. Er is altijd een Magic Basket die bij uw wensen past.